Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:31 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape trei sferturi din municipiu nu are apă rece până la miezul nopţii. Iată motivul. Vezi dacă eşti afectat

ro

03 Apr, 2014 03:59 1818 Marime text
apa rece oprita in constanta
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei magistrale  din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 03 aprilie 2014, între orele 01.00 – 24.00.
Vor fi afectați consumatorii din:
-  cartierele Palas, Brătianu – 2 Cocoşi, Medeea, CET – Anda, Km5, Km4-5, Km4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II, Compozitori;
- zona de blocuri de pe Al. Garofiţei şi de pe I.G. Duca - Silvian;
- zona Industrială, inclusiv străzile Nicolae Filimon şi Interioară 1, 2, 3 şi 4;
- zona de pe bulevardul Aurel Vlaicu delimitată de intersecţiile cu I.C. Brătianu şi Baba Novac;
- zona Intim – Salvare – Cora;
- toate punctele termice din cartierele şi zonele menţionate mai sus.
Pentru că lucrările se efectuează la magistrala principală de distribuţie apă potabilă, ce pleacă de la staţia de tratare Palas, abonaţii din localităţile Cumpăna, Lazu şi Agigea vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul menţionat.
Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi faptul că sunt mai multe puncte de lucru, inclusiv subtraversarea liniilor de cale ferată de pe Nicolae Filimon, au fost mobilizate zeci de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare.
Astfel, în intervalul menţionat, pe măsură ce lucrările din punctele de intervenţie vor fi finalizate, se va relua treptat furnizarea apei către consumatori.

Ti-a placut articolul?

Comentarii