Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel al Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. Donatorii sunt așteptați în week-end să doneze sânge

ro

23 Oct, 2018 15:33 1182 Marime text
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face un apel către persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 27.10.2018 în intervalul 09:00-13:00.
 

"Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile",  au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.


Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri. 

"Vă rugăm să nu ignorati acest mesaj si sa luati în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbată dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge", au mai transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii