Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17-18 mai 2014

ro

17 May, 2014 10:00 2859 Marime text
Colegii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanţa sunt alături de doamna dr. Manuela Samargiu în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care i-a fost tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
A încetat din viaţă profesorul Geo Vlad, scriitor şi pasionat activist cultural al judeţului Constanţa. Elena şi Constantin Lambă regretă dispariţia acestuia şi adresează familiei condoleanţe!
 
Cu durere în suflet, familiile Pană şi Herjenescu anunţă decesul celei care a fost profesor Eleonora Pană, soţia dr. Pană Vasile, în data de 15 mai 2014. Vei rămâne veşnic în sufletele noastre!
 
Cu regrete şi durere în suflet, colegii anunţă trecerea în nefiinţă a lui Ion Dudă, la vârsta de 90 de ani. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Calenici, Teotoi, Nicolau, Zamfir.
 
Pe data de 16.05.2014 s-a stins din viaţă scumpa noastră mamă şi bunică, Eufrosina (Katy) Petraru. Regrete eterne! Familia.
 
Suntem alături de familia Turcu în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul celui care a fost Nicolae Turcu. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăţia Cerurilor! Sincere condoleanţe din partea vecinilor de pe scară!
 
Soţia şi copiii regretă nespus trecerea fulgerătoare la cele veşnice a scumpului lor soţ şi tată, Pavel Dascălu. Nu te vom uita niciodată!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii