Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 octombrie 2013

ro

16 Oct, 2013 09:46 2241 Marime text
Colectivul C.Ş.E.I. Maria Montessori este alături de colega Vali Dobrenoiu în tristele momente pricinuite de decesul soţului, Remus Dobrenoiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, familia îndoliată anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost Eliza Mocanu. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 11.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu să o aibă în pază! Alina, Aneta, Iulian şi familia Niţă.

A plecat dintre noi, spre hotarul veşniciei şi spre a-şi întâlni familia din ceruri şi pe soţul iubit cea care a fost Eliza Mocanu. Cleo şi Florin Mocanu, Gia, Ligia şi Gheorghiţă Grosu, cu inimile îndoliate, se vor ruga bunului Dumnezeu pentru odihna veşnică a sufletului ei.

Familia Costea Paraschiva, Ionel, Ciprian, Ramona şi Cristi, deplâng moartea celei ce le-a fost mamă, soacră şi bunică, Anicuţa Chirea din Negureni. Nu te vom uita niciodată şi vei rămâne veşnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colegii din cadrul SC Telegraf Advertising SRL, sunt alături de colega lor Costea Paraschiva în aceste clipe grele prin care trece, pricinuite de încetarea din viata a mamei sale. Sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Fam. Marunceac anunţă cu durere în suflet decesul naşei lor, Budulan Liliana. Dumnezeu s-o odihnească!

Cornelia Sandu este alături de familia îndoliată în aceste momente grele, la decesul doamnei Budulan Liliana. Dumnezeu s-o odihnească!

Fiica Andreea Budulan şi cumnata Mihaela Sobinevschi deplâng decesul a celei ce a fost profesor, Budulan Liliana. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înhumarea va avea loc astăzi, 16.10.2013. Dumnezeu s-o odihnească!

Familia Olteniceanu Vasilica, Gigi, Andra şi Mihaela deplâng trecerea în nefiinţă a celei ce le-a fost mamă, soacră şi bunică. Fiica, ginerele şi nepoţii nu te vor uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Colectivul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius este alături de S.L. Eremia Cristina la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Dumnezeu s-o ierte!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii