Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:18 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ RAJA Se opreşte apa în localitatea Corbu

ro

22 Oct, 2014 15:04 1648 Marime text
SC RAJA SA anunţă consumatorii din Corbu că, pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de aducțiune apă din localitate, cu diametrul de 630 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la stația de pompare Rândunica, din zona Rompetrol Midia, va întrerupe furnizarea apei potabile, mâine, în intervalul 00.00 – 24.00.
 
Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Corbu, zona Industrială Midia și unitățile militare din zonă.
 
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare si extindere reţea apa si extindere reţea de canalizare si 2 staţii de pompare noi ape uzate – comuna Corbu”, în valoare de 14,5 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 4,13 milioane lei. În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune a fost reabilitată pe o lungime de peste 4 km, ce avea o vcehime de peste 40 ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimnetare cu apă și canalizare din Corbu pe o lungime de aproape 16 km. 
 
Toţi consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugaţi să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii