Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei-Atila-Luca Chendi exercită atribuţiile şefului, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru Lupta Antifraudă - DLAF

ro

10 Oct, 2018 21:13 2019 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia prin care Andrei-Atila-Luca Chendi exercită atribuţiile şefului, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru Lupta Antifraudă - DLAF. 

Decizia a fost semnată de premierul Viorica Dăncilă, iar Andrei-Atila-Luca Chendi, care este director al Direcţiei control din DLAF, va exercita atribuţiile şefului departamentului până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii.

Totodată, conform Agerpres, prim-ministrul l-a eliberat, la cerere, pe Marius Cătălin Vartic din funcţia de şef DLAF.

Pe 2 octombrie, Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis încetarea detaşării la DLAF a procurorului Marius Vartic şi revenirea acestuia la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Procurorul Vartic a făcut cerere la CSM de încetare a detaşării la DLAF şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central.

Marius Cătălin Vartic a fost numit, în iulie 2016, şef al DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a premierului de la acea vreme, Dacian Cioloş. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii