Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Raicu, prima declarație despre relația sa cu tenismenul Horia Tecău

ro

09 Nov, 2012 00:59 4194 Marime text
andreea-raicu-prima-declara-ie-despre-rela-ia-sa-cu-tenismenul-horia-tecau-65131.jpgDupă zile întregi de speculații privind relația sa cu tenismenul Horia Tecău, Andreea Raicu a avut prima reacție cu privire la acest subiect. Vedeta nu a oferit prea multe detalii însă, alegând să publice un mesaj complet neutru, care nici nu confirmă și nici nu infirmă zvonurile din presă.

„Înţeleg interesul foarte mare în legătură cu ultimele noutăţi din viaţa mea, dar vreau să înţelegeţi şi voi că nu doresc să comunic nimic mai mult decât am spus până acum legat de acest subiect. Am ținut să fac acestă precizare pentru că telefonul meu a sunat astăzi încontinuu pentru detalii suplimentare. Vă mulțumesc și spersă mă înțelegeți", a scris Andreea pe blogul său.

Horia Tecău are 27 de ani şi este un celebru jucător de tenis de câmp. Ocupă poziţia a 9-a în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului naţional de Cupa Davis al României şi aşteaptă să intre în Turneul Campionilor, fiind primul român care reuşeşte această performanţă, la jocul dublu, după Ilie Năstase.

Sursa: B1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii