Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:59 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF, verificări în Portul Constanţa

ro

29 May, 2018 08:51 1372 Marime text

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF controlează comportamentul fiscal al contribuabililor care utilizează platforma Portului Constanța Sud - Agigea pentru operațiuni de import.
               
Sunt vizate importurile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse textile, legume-fructe, dulciuri, jucării, obiecte de uz casnic, produse electronice. De asemenea sunt verificate toate operațiunile de import alte contribuabililor neplătitori de TVA, precizează ANAF.
               
"Misiunea principală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală este reducerea evaziunii fiscale prin destructurarea lanțurilor tranzacționale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, prin identificarea și investigarea fenomenelor de fraudă fiscală cu implicații fiscale negative semnificative asupra bugetului statului. Astfel, DGAF contribuie la îndeplinirea obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată", menţionează ANAF.
               
Verificarile din Portul Constanța Sud - Agigea se desfășoarã cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontierã și Direcției Generale a Vămilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii