Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF a început procedurile de confiscare a imobilelor şi terenurilor puse sub sechestru în dosarul ICA

ro

29 Aug, 2014 18:08 1932 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a început procedurile de confiscare a terenurilor şi clădirilor Grivco şi Antena, informează Mediafax. Stadiul procesului de trecere în proprietatea statului a imobilelor indicate în decizia Curţii de Apel Bucureşti este tranmis periodic către DNA.

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu a desemnat la nivelul central al insitutției un director general adjunct care coordonează aceast proces, cu susţinerea de specialitate a Ministerului Finanţelor Publice, întrucât la măsurile de confiscare şi trecere în proprietatea statului procedurile ţin de minister.

Şeful Fiscului a arătat că este un caz relativ simplu pentru ANAF, întrucât procurorii au identificat şi introdus în mod foarte clar bunurile care urmează a fi executate, mai relatează Mediafax.

Amintim că, la data de 8 august, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu  la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii