Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC și-a depus listele de candidați pentru europarlamentare

ro

22 Mar, 2014 15:49 2181 Marime text
Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus atăzi, la Biroul Electoral Central, dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Au fost prezenți la depunerea dosarelor cei trei lideri ai alianței – președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, cel al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea și cel al Partidului Conservator, Daniel Constantin, alături de zeci de susținători ai alianței electorale.
Lista a fost validată de Comitetul Executiv Național al PSD în luna februarie a acestui an. Pe prima poziție se află europarlamentarul PSD, Corina Crețu, urmată de senatorul PSD, Ecaterina Andronescu și de eurodeputatul și purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.
Pe listă se mai află și fostul ministru al Comunicațiilor Dan Nica, senatorul UNPR Damian Drăghici, fostul ministru PC pentru IMM-uri, Maria Grapini, europarlamentarii Daciana Sârbu, Ioan Mircea Pașcu, Viorica Dăncilă, adjunctul șefului de cabinet al comisarului european pentru agricultură, Sorin Moisă, și actualii eurodeputați Victor Boștinaru și Claudiu Ciprian Tănăsescu alături de alți candidați PC și UNPR.
Sursa foto: www.romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii