Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la un colegiu din București. Au fost suspendate cursurile. De ce a fost luată această decizie

ro

18 Apr, 2019 14:55 1102 Marime text
Cursurile vor fi suspendate vineri la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" pentru dezinfecţie, după ce s-a confirmat un caz de meningită, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti citate de Agerpres.ro

"La Colegiul Naţional 'Gheorghe Lazăr' este un caz confirmat de meningită. DSP a luat hotărârea de a suspenda cursurile mâine pentru dezinfectare", se arată în informare.


Conform unei precizări a Ministerului Sănătăţii, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie al DSP s-au deplasat joi dimineaţă la liceu şi au început o anchetă.

"În această dimineaţă, DSP Bucureşti a primit o informare cu privire la un caz de meningită meningococică fulminantă la Liceul 'Gheorghe Lazăr'. Imediat, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie s-au deplasat la liceu şi au început ancheta epidemiologică. Au fost luate şi primele măsuri, respectiv s-a administrat tratament profilactic contacţilor şi s-au luat exudate faringiene. Urmează ca mâine să fie realizată dezinfecţia în tot liceul", a anunţat sursa citată.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii