Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Bărbat în pericol de înec la Eforie Nord. Pacientul a fost luat de ambulanță!

ro

14 Aug, 2016 09:28 2956 Marime text


Salvamarii de la Eforie Nord au scos din apă un bărbat care era la un pas de a se îneca. Turistul a fost adus la mal în stare gravă și predat echipajului de la ambulanță, care a început manevrele se resuscitare. Din primele informații oferite de Serviciul Județean de Ambulanță, incidentul a avut loc pe plaja Roxy, situată la ieșirea din Eforie Nord către Eforie Sud. 

UPDATE 2 ora 10:02:
Bărbatul de 30 ani care a fost la un pas de înec s-a avantat în valuri, deși pe plajă a rămas arborat încă de ieri steagul roșu care interzice scăldatul. Potrivit salvamarilor din Eforie Sud, astăzi ar urma ca steagul să fie schimbat înapoi la galben, deoarece marea dă semne că se va liniști. Cu toate acestea, turiștilor care vor să aibă parte de o vacanță liniștită la malul mării li se recomandă maximum de prudență atunci când se avântă în valuri. 

UPDATE 1 ora 9:52:
După ce au finalizat protocolul de resuscitare, medicii de la Ambulanță l-au intubat pe bărbatul care intrase în stop cardio-respirator și l-au transportat la Spitalul Județean din Constanța. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristina Coroama 14 Aug, 2016 16:11 Nu salvamarii l-au scos din apa!!!!! Noi, cei care eram pe plaja!!! Salvamarii au ajuns la 9.05 ca atunci si-au inceput programul!!! Daca erau acolo la 8.30 cand George a fost luat de apa cand incerca sa-si scoata logodnica si nepoata din mare luare de curenti cu colac cu tot, acum era bine! A fost nevoie de 3 barbati in apa, o funie ancorata de plaja si alti cativa de pe mal ca sa le scoata.... El nu a mai fost de gasit decat dupa aprox 10 minute cand l-am vazut cu fata in jos langa baliza si am sarit trei dupa el sa-l scoatem!!! Smurd-ul a ajuns repede si s-au chinuit o ora sa-l resusciteze!!! Nu dezinformati!!!