Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri prezidenţiale 2014 Candidaţii, tot mai activi pe reţelele de socializare

ro

29 Sep, 2014 09:39 1932 Marime text
Candidaţii la preşedinţie, din ce în ce mai activi pe reţelele de socializare. Potrivit unei analize realizate de Mediafax, primii cinci prezidenţiabili au avut în total aproape 200 de postări, care au însumat peste jumătate de milion de like-uri.

În topul fanilor conduce Victor Ponta, cu peste jumătate de milion de susţinători. Premierul este urmat de Elena Udrea, care are însă mai puţin de jumătate, fiind urmată, la rândul ei, de Klaus Iohannis.
 
Victor Ponta conduce topul prezidenţiabililor pe Facebook şi la numărul de postări. Premierul a avut săptămâna trecută 56 de mesaje pe pagina sa, a strâns peste 260.000 de aprecieri, peste 20.000 de comentarii şi aproape 16 mii de partajări.
 
Ponta este urmat în top de Monica Macovei şi de Klaus Iohannis. Deşi a fost mai puţin activ decât contracandidaţii săi, liberalul a reuşit să strângă aproape 100 de mii de aprecieri şi peste trei mii de comentarii. La mică distanţă de Iohannis se află candidatul PMP, Elena Udrea. Fosta democrat-liberală a avut doar 31 de postări, însă apreciate de peste 70 de mii de fani. Ultima poziţie a topului este ocupată de Călin Popescu Tăriceanu.
 
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii