Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin plus un protocol cu PSD

ro

01 Feb, 2016 17:24 1251 Marime text
 
După ce au ieșit de la concultările cu premierul Dacian Cioloș pe tema modificării legislației electorale, liderii UNPR au anunțat că Uniunea susține ”alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin deoarece acestea sunt prevăzute de o lege organic”.
 

"Aceasta a parcurs toate etapele, a fost dezbătută, votată în plenul Parlamentului și promulgată de președintele României. UNPR rămâne fidel principiilor pe care le-a afirmat întotdeauna, seriozitate, stabilitate și consecvență și ca atare respinge propunerea de modificare a legislației privind alegerea primarilor", se arată într-un comunicat remis presei după dezbateri.

 
Președintele formațiunii, Gabriel Oprea, a declarat că UNPR va semna joi un protocol de colaborare cu PSD referitor la alegerile locale și parlamentare din anul 2016.
 

"Vom semna protocolul de colaborare pentru alegerile locale și parlamentare. Avem promisiunea domnului Dragnea că joi semnăm acest protocol și noi întotdeauna ne-am ținut de cuvânt", a afimat Oprea.

 
Alături de președintele formațiunii, Gabriel Oprea, la discuții au fost prezenți secretarul general Neculai Onțanu și vicepreședintele Valeriu Steriu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii