Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AIESEC Constanța oferă oportunitatea de a caza un voluntar internațional

ro

03 May, 2018 16:06 2089 Marime text
AIESEC Constanţa oferă celor interesați oportunitatea de a caza un voluntar international.

Potrivit reprezentanților AIESEC Constanța, Global Host reprezintă o idee cu totul provocatoare pentru constănțeni, şi anume găzduirea unui voluntar international venit pe proiectele sociale desfăşurate de AIESEC având beneficiul de a crea prieteni şi de a cunoaşte culturi noi. Tinerii plini de entuziasm, interesaţi de problemele globale, soluționarea lor și de depășirea barierelor culturale, veniţi să ridice nivelul de conştientizare ale celor 17 obiective de dezvoltare sustenabilă.

”Beneficii precum exersarea limbii engleze, cunoaşterea unor noi elemente de gastronomie internaţională, crearea de legături de viitor, oportunitatea de a prezenta adevărata Românie, cu locurile frumoase, cultura și tradițiile noastre şi o experiență de neuitat în această vară sunt motive pentru care nu trebuie să eziţi să fii Global Host”! - au transmis reprezentanții AIESEC Constanța.

“Am o prietenă în Mexic, iar oamenii se miră când află. Este rezultatul celor 6 săptămâni în care am cazat un voluntar internațional chiar în casa mea. A fost interesant să aflu despre cultura unei țări chiar de la un locuitor al acesteia și am învățat cum să îmi împart spaţiul personal cu altcineva. Cu siguranță o experiență pe care o recomand!”, Antonia Ioana Nicolau, tânără ce a fost Global Host pentru un voluntar internaţional

AIESEC este o organizație internaţională, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC dorește să dezvolte abilităţi de leadership tuturor tinerilor din societatea noastră prin desfăşurarea de proiecte sociale, folosind ca metodă educaţia non-formală. Considerăm că primordial pentru îmbunătăţirea situaţiei actuale, este realizarea de programe de voluntariat internaţionale.

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizației, www.aiesec.ro/global-host/ până pe data de 20 iunie. Nu ezita! Înscrie-te acum şi vei avea o experiență de neuitat vara aceasta!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii