Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi dat un atac asemănător la Mangalia Agresorul de la Piteşti, prins

ro

26 May, 2015 18:11 1712 Marime text
 
Principalul suspect în cazul tâlhăriei comise în data de 16 mai în Piteşti a fost depistat de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Sibiu, iar polițiștii români au cooperat cu autoritățile judiciare franceze pentru prinderea lui, conform rtv.net.
  
Tâlharul este bănuit că ar fi pătruns într-un imobil, din Pitești, prin escaladarea gardului, iar din interior, prin violență asupra proprietarilor, a sustras 5.000 de euro și 7.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei.
 
În momentul jafului, Camelia Cristescu, soţia afaceristului din Piteşti, se afla singură în curtea casei, iar soţul ei se afla în interiorul vilei, alături de copil. Femeia a fost lovită cu o bucată de lemn în creștetul capului. Hoţul a mers apoi în dormitor, unde l-a atacat pe afacerist, chiar sub privirile copilului său. După atac, copilul a fugit în altă cameră, unde se afla sora lui şi o bonă. Tatăl său s-a târât până pe terasă, unde şi-a găsit soţia cu capul zdrobit.
 
În urma atacului, omul de faceri s-a ales cu răni uşoare. El a declarat că leziunile provin de la box-ul metalic folosit de agresor, după ce acesta ar fi urcat la etajul I și l-ar fi lovit în față. În schimb, soţia lui este în stare foarte gravă şi a fost transferată la un spital din Capitală. În urma agresiunii asupra soților Camelia și Ovidiu Cristescu (foto), primul care a alertat autoritățile a fost un vecin.
 
Marţi, tâlharul de 33 de ani, din județul Sibiu, a fost prins de polițiști, în Sibiu. În urma expertizării de către specialiștii criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistă – I.G.P.R a mijloacelor materiale de probă ridicate de la fața locului, a rezultat că persoana care a comis infracțiunea a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia.
 
De asemenea, datele obținute au fost comunicate partenerilor din cadrul Tratatulului de la Prüm, prin intermediul Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, omologii francezi semnalând un rezultat pozitiv, cel în cauză fiind bănuit de comiterea unor fapte cu mod de operare asemănător, pe teritoriul unor state europene. Sibianul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru audieri. 

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii