Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui în urma mai multor accidente minore

ro

01 Sep, 2018 14:31 1495 Marime text
Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc în această dimineaţă mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În prezent cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrului 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nu au rezultat victime şi nu sunt blocate benzile de circulaţie, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă.

Recomandăm astfel conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, să adopte permanent o conduită preventivă în trafic şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, precizează Centrul InfoTrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii