Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenți de poliție, reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită

ro

01 Mar, 2019 11:54 1345 Marime text

Trei agenţi de poliție din cadrul I.PJ. Ilfov au fost reținuți pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Ieri, 28 februarie 2019, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au pus in executare 3 mandate de aducere emise pe numele a 3 agenți de poliție din cadrul I.P.J. Ilfov - Serviciul Politiei Rutiere, suspectați de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită.
         
După audierea acestora la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei trei inculpați, fiind luată măsura reținerii, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
         
În fapt, în perioada noiembrie-decembrie 2018, aceștia au primit în repetate rânduri sume de bani cuprinse între 200 și 400 lei, pentru a nu lua aplica sancțiunile contravenționale impuse de lege unor conducători auto..
           
În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Operații din cadrul D.G.A. și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii