Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea mită. Ce sumă a pretins

ro

08 Mar, 2018 10:40 1399 Marime text
Miercuri, 7 martie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, în timp ce primea de la o persoană, suma de 500 euro, cu scopul de a-și trafica influența pe lângă lucrători ai unei unități penitenciare, în vederea introducerii unui telefon mobil și a unei cartele SIM în incinta acesteia.

Agentul de poliție este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și trafic de influență, după ce a solicitat și primit suma de 1500 de euro de la un martor denunțător aflat în stare de arest preventiv, cu scopul de a introduce în interiorul instituției două telefoane mobile și două cartele SIM.

Ulterior, martorul denunțător a fost transferat într-o unitate de detenție și, cu ocazia discuțiilor purtate, agentul de poliție i-a promis introducerea unui telefon mobil în incintă, contra unei sume de bani neprecizată la acel moment, situație care a condus la acțiunea de flagrant organizată în cursul zilei de ieri.

Pentru activitatea de prindere în flagrant, s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul D.O.S. - Brigada de Operațiuni Speciale Galați si I.P.J. Galaţi.

În cauză, față de agentul de poliție s-a dispus măsura controlului judiciar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii