Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA Mecanica Ceahlău va ratifica numirea lui Sorin Mosleag ca director operaţiuni

ro

23 Sep, 2014 17:09 3225 Marime text
Societatea Mecanica Ceahlău SA Piatra Neamţ anunţă convocarea Adunării Generale Ordinare şi a Adunarii Generale Extraordinare ale Actionarilor pentru data de 30/31 octombrie. Adunarea Generală Ordinară va avea loc la ora 13.00, iar Adunarea Extraordinară este programată pentru ora 14.30.

Ambele adunări vor avea loc la sediul social al societăţii din municipiul Piatra Neamt, situat pe strada Dumbravei, numărul 6, judeţul Neamt.

Ordinea de zi pentru Adunarea Generală Ordinara:
1. Alegerea secretariatului şedinţei AGOA dintre actionarii societatii, in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 art. 129, al. (21);
2. Aprobarea completarii programului de investitii pentru cresterea capacitatii societatii de prezentare, vanzare, service si consultanta privind produsele societatii cu incadrarea in bugetul pentru investitii aferent anului 2014 (hotararea AGOA nr. 7/15.04.2014) inclusiv prin infiintarea de sedii secundare sau organizarea de centre cu destinatia de showroom, puncte de consultanta si service, reprezentante comerciale, etc.
3. Modificarea Hotararii AGOA nr. 8/15.04.2014 si aprobarea noilor limite generale de remunerare a directorilor societatii respectiv suplimentarea prevederilor bugetare pentru anul 2014 la capitolul cheltuieli cu tertii cu suma de 84.000 lei.
4. Imputernicirea Consiliului de Administrate al societatii sa negocieze/renegocieze si sa completeze/modifice contractul de management incheiat cu directorii societatii angajati pe baza de contract de management cu incadrarea in prevederile bugetate.
5. Ratificarea Hotararii Consiliului de Administratie nr. 2 din 10.06.2014 privind infiintarea unui post de Director Operatiuni si numirea si remunerarea. incepand cu data de 10.06.2014. pe functia de Director Operatiuni a dl. Mosleag Sorin. cu incadrarea in limitele generale de remunerare a directorilor.
6. Aprobarea datei de 17.11.2014 ca data de identificare a actionarilor care urmeaza sa beneficieze de drepturi si asupra carora se rasfrang efectele hotararilor AGOA.
7. Imputernicirea Secretarului Consiliului de Administratie dl. loan Leustean posesor al CI seria NT nr. 568014. pentru indeplinirea tuturor formalitatilor necesare inregistrarii hotararilor la Oficiul Registrului Comertului.


Ordinea de zi pentru Adunarea Generala Extraordinara:
1. Alegerea secreiariatului $edin{ei AGEA dintre actionarii societatii. in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 art. 129, al. (21);
2. Modificarea actului constitutiv al societatii in conformitate cu prevederile art. 113 lit. d) din Legea nr. 31/1990 republicata cu modificarile si completarile ulterioare. dupa cum urmeaza:
Se abroga prevederile literei d) alin. 2 alarticolul 12 din actul constitutiv al societatii care cuprinde: "d) infiintarea sau desfiintarea unor sedii secundare: sucursale, agentii. reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica". Se completeaza art. 18 alineatul al doilea din actul constitutiv al societatii cu o noua litera dupa litera i) respectiv litera i I cu urmatorul continut: "i 1. Aproba. prin hotarare. infiintarea sau desfiintarea unor sedii secundare: sucursale, agentii, reprezentante, shovvroom-uri sau alte asemenea entitati fara personalitate juridica si modificarea corespunzatoare a anexei nr. 1 a Actului Constitutiv; adopta masurile necesare infiintarii si functionarii acestor entitati fara personalitate juridica precum si numirea/reovcarea sefiilui respectivei entitati. Numirea/revocarea sefului entitatii fara personalitate juridica poate fi delegata catre Presedintele Consiliului de Administratie sau Directorul General."
In cazul aprobarii modificarii actului constitutiv, se aproba rescrierea si republicarea variantei actualizate a Actului Constitutiv in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a FV-a.
3. Aprobarea datei de 17.11.2014 ca data de identificare a actionarilor asupra carora se rasfrang efectele hotararilor AGEA
4. Imputernicirea Secretarului Consiliului de Administratie dl. loan Leustean posesor al CI seria NT nr. 568014, pentru indeplinirea tuturor formalitatilor necesare inregistrarii hotararilor la Oficiul Registrului Comertului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii