Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află anunțul PMP cu privire la organizațiile din teritoriu

ro

09 Jul, 2014 19:35 1705 Marime text
Președintele Partidului Mișcarea Populară Elena Udrea a subliniat azi la Timișoara că lunile iulie și august sunt dedicate consolidării organizațiilor teritoriale ale partidului și a remarcat faptul că oamenii continuă să vină către Mișcarea Populară. „Și aici în Timiș, la fel ca în toate județele țării, mulți tineri, mulți oameni care n-au mai făcut politică până acum se înscriu în PMP. Partidul continuă trendul pe care l-a început în această primăvară, demonstrând că rămâne un partid atractiv. Așa cum am stabilit imediat după alegerile europarlamentare, ne concentrăm extrem de serios pe întărirea organizațiilor noastre județene, iar toți oamenii de dreapta care doresc să ni se alăture sunt bineveniți”, a afirmat Elena Udrea.

Liderul PMP a declarat și că PMP a început campania de strângere de semnături pentru candidatul său prezidențial, Cristian Diaconescu.
„Dorim să mobilizăm din timp toate forțele partidului pentru bătălia electorală din toamnă și de aceea considerăm că nu e deloc devreme pentru această activitate. În timp ce alții nici nu s-au hotărât asupra candidatului prezidențial, noi demarăm deja strângerea de semnături”, a declarat Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii