Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent decedat după ce s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său. Ce măsuri au aplicat polițiștii după tragedie

ro

09 Nov, 2018 14:53 1105 Marime text
Tatăl tânărului de 17 ani, din Braşov, care s-a împuşcat mortal în cap miercuri seara, va fi sancţionat pentru că nu a respectat obligaţia de a păstra arma şi muniţia în condiţii de securitate, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu citat de Agerpres.ro

''În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Braşov a rezultat faptul că tatăl tânărului din cartierul Stupini deţinea legal arma de vânătoare, având permis de armă tip B valabil. Totuşi, acesta nu a respectat obligaţia de a păstra arma şi muniţia în condiţii de securitate, astfel încât să nu permită accesul la aceasta al persoanelor neautorizate. Pentru acest aspect tatăl minorului va fi sancţionat contravenţional şi i se va aplica sancţiunea complementară de anulare a dreptului de deţinere, de port şi folosire a armelor pe o perioadă de doi ani'', potrivit sursei citate.


Tânărul de 17 ani care s-a împuşcat în cap miercuri seara practica polo pe apă la Clubul Corona Braşov, fiind component de bază în echipele de juniori I şi II ale clubului braşovean.

Poliţiştii au întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii incidentului. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii