Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Judeţul Constanţa. Dosare penale pentru mai mulţi şoferi. De ce au fost sancţionaţi

ro

07 Nov, 2018 13:34 1068 Marime text
Potrivit IPJ Constanţa, la data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe raza orașului Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 7 noiembrie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
 La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numere de înmatriculare false, pe raza municipiului Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
 La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a intrat în coliziune cu un autoturism staționat, rezultând doar pagube materiale, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism cu numere de înmatriculare expirate, pe strada Dezrobirii, din municipiul Constanța. În activitate a fost angrenat și un jandarm al GMJ Constanța.
 
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii