Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră în judeţul Constanţa Un minor şi alţi doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale

ro

04 Jun, 2018 12:04 1535 Marime text

În data de 3 iunie a.c, polițiștii constănţeni au efectuat mai multe controale, în urma cărora trei bărbaţi, printre care se află şi un minor, s-au ales cu dosare penale.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Crucea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Băltăgești, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Techirghiol, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Traian, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 
Bărbatul în cauză a fost condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeaşi zi, un tânăr în vârstă de 25 ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus o motocicletă neînmatriculată pe raza localității, fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru această categorie de vehicule, a fost depistat şi sancţionat de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii