Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:46 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni ale Poliţiei Locale Constanţa. Local închis din cauza zgomotului

ro

08 Mar, 2018 09:11 609 Marime text
În zilele de 16.02.2018 și 24.02.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandandarmi Tomis Constanta și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării spațiilor publice închise tip bar/restaurant care tulbură ordinea publică prin zgomote emise de instalații de sonorizare.

În urma verificărilor efectuate s-au dispus măsuri de sancționare contravențională  cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei pentru trei persoane juridice care încălcau prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Cu ocazia activității de control, pentru un agent economic a fost dispusă și sancțiunea complementară de suspendare a activității pentru depășirea nivelului de zgomot.

Reprezentanților legali ai unităților de alimentație publică tip bar/restaurant/club, la limita cărora au fost efectuate măsurători sonometrice, li s-a adus la cunoștintă pe bază de proces verbal concluziile și recomandările organelor de control, stabilindu-se și termene de remediere a situațiilor de fapt constatate.

Ca măsură preventivă, recomandăm agenților economici să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la desfășurarea activităților comerciale și să nu producă disconfort locuitorilor din vecinătate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii