Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune SRI în parcarea hotelului Delta din Tulcea

ro

05 Dec, 2014 14:23 5228 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, vineri dimineaţă, la o conferinţă organizată cu ocazia punerii în practică a unui exerciţiu anti-tero.  
 
Evenimentul a avut loc începând cu ora 10.30, în parcarea hotelului Delta din Tulcea. Concret, echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii a demonstrat cum se acţionează pentru neutralizarea unui colet suspect amplasat sub un autoturism. Scopul acţiunii a fost acela de a testa capacităţile de cooperare şi coordonare a forţelor participante.
 
„Rezultatele obţinute s-au ridicat la standardele impuse de procedurile de acţiune ale instituţiilor membre Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului, aflate sub coordonarea SRI, confirmând gradul înalt de profesionalism al structurilor de intervenţie antiteroristă şi contrateroristă“, spune col. Cătălin Ţibuleac, şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii.
 
„Aceste structuri merită toate aprecierile noastre pentru activitatea pe care o desfăşoară în fiecare zi. Aportul lor în asigurarea unui climat de linişte în oraşul şi în judeţul nostru este unul semnificativ, astfel că merită să le mulţumim pentru profesionalismul şi dedicarea de care dau dovadă“, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii