Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident teribil cu morți și răniți, produs de un român în Franța

ro

29 Oct, 2015 23:25 2645 Marime text
Un camion platformă care transporta autoturisme, condus de un șofer român, a lovit, în această după-amiază alte 14 vehicule oprite la o staţie de taxare situată pe Autostrada A8, la periferia oraşului Nisa (în sud-estul Franţei). Presa franceză relatează că cel puţin o persoană a murit, iar alte opt sunt rănite, trei fiind în stare gravă.
 
Potrivit site-ului NiceMatin.com, românul a scăpat cu răni uşoare, dar ”un pasager din cabina camionului este în stare critică”.
 
Potrivit concluziilor preliminare ale autorităţilor franceze, camionul înmatriculat în România ar fi avut probleme la sistemul de frânare. Autotrenul venea dinspre Italia şi se îndrepta spre orăşelul francez Aix-en-Provence, situat la nord de Marsilia. Şaptezeci de angajaţi ai pompierilor au fost mobilizaţi la locul accidentului. Răniţii au fost transportaţi la spitale cu elicoptere.
 
Accidentul produs astăzi vine după alte două grave incidente rutiere produse în Franţa în ultima săptămână. Zece persoane au fost rănite luni, trei fiind în stare gravă, după ce un camion a intrat în coliziune cu trei autoturisme, pe o autostradă din nordul Franţei. Într-un alt accident, produs vinerea trecută în vestul Franţei, 43 de persoane au murit după ce un camion a lovit frontal un autocar.



 
Accident péage St Isidore A 8 Nice de nice-matin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii