Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în lanț la intrare în Iași. Cinci mașini, implicate. Sunt mai multe victime. Traficul este blocat în zonă

ro

06 Nov, 2018 19:04 1146 Marime text
Patru persoane au ajuns la spital iar circulaţia este blocată la ieşirea din Iaşi, pe DN 28, spre localitatea Leţcani, după ce cinci maşini au fost implicate într-un accident rutier, informează Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, accidentul a fost provocat din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă.

"Au fost cinci autovehicule implicate în accident. În urma impactului dintre maşini au fost patru victime. Niciunul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. Se continuă cercetările. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.


În urma carambolului dintre cele cinci maşini trei persoane au suferit răni uşoare, o a patra fiind în stare gravă.

"Toate cele patru persoane au ieşit singure din maşini. Doar patru au fost policontuzionate. Sunt preluate şi evaluate de echipajul medical de pe Terapie Intensivă Mobilă. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital", a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii