Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

ro

13 Dec, 2018 10:28 1261 Marime text
Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, în noaptea de miercuri spre joi, pe şoseaua dintre Zalău şi Panic, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru descarcerarea victimei şi a unui alt bărbat aflat din autoturism, informează Agerpres.ro

"Miercuri noaptea spre joi, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN1 F, între localităţile Panic şi Zalău. Pompierii zălăuani s-au deplasat imediat la faţa locului cu trei autospeciale, una cu apă şi spumă, o descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD, şi au descarcerat cele două persoane prinse între fiarele contorsionate din autoturism", se arată într-o informare de presă dată publicităţii joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj. 


Potrivit sursei citate, pasagerul rănit a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor SMURD Zalău. 

"Şoferul a fost resuscitat de către un echipaj SAJ cu medic, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat", se mai arată în informarea ISU Sălaj. 

 Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii