Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident rutier grav pe podul IPMC Carambol între trei autoturisme. Un rănit

ro

30 Oct, 2014 18:03 1912 Marime text
Un nou incident rutier grav s-a petrecut pe podul IPMC. În urmă cu câteva minute, trei maşini au intrat în coliziune. O persoană ar fi rănită, conform informaţiilor preliminare. Circulaţia pe pod este blocată momentan.
 
Amintim că duminică seara pe podul IPMC a avut loc un alt accident grav, provocat de un şofer beat. Două maşini s-au ciocnit atunci frontal. Şoferul vinovat a decedat, a doua zi, la spital.

UPDATE. Comunicatul Poliției Rutiere Constanța, ora 20.10
Polițiștii rutieri transmit că, în această seară, în jurul orei 17.40, un bărbat de 21 de ani din Cuza Vodă a condus o autoutilitară  pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, pe podul IPMC, dinspre strada Cumpenei către strada Nicolae Filimon. Din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani dni Galați, care a fost proiectat către înainte într-un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani din Ovidiu,  care la rândul său a  fost proiectat către înainte în autoturismul  condus de o femeie de 24 ani din Constanța. Toate autoturismele se deplasau în coloană în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tinerei de 24 de ani. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii