Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe DN 22 Constanța - Tulcea în apropiere de intersecția cu drumul către Gura Dobrogei. O femeie a murit

ro

03 Jul, 2019 19:59 6028 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această seară pe DN 22 Constanța - Tulcea în apropiere de intersecția cu drumul către localitatea Gura Dobrogei, județul Constanța.  

Potrivit SAJ Constanța o persoană a fost rănită, victima fiind în stop cardio-respirator. Pacientul va fi resuscitat de cadrele medicale. 

Din primele informații la fața locului intervin un echipaj SMURD C și o ambulanță SAJ B2. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

UPDATE. 

Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, victima a fost declarată decedată. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 19.40, un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Sibioara către Piatra și ajungând la km 261 + 400 m (zona loc. Piatra) din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă la stânga, carosabil umed și a nepastrarii distanței în mers, a frânat brusc pentru a nu intra în coliziune față - spate cu microbuzul care circula în fața sa, a pierdut controlul direcției către stânga sensului de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului a rezultat decesul la fata locului a unei femei de 79 de ani, pasageră dreapta spate în autoturism.

Atât victima, cât și șoferul și ceilalți pasageri sunt din municipiul Tulcea. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii