Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav, pe Autostrada Soarelui, spre Constanţa. O persoană a decedat

ro

15 Jul, 2019 13:12 5471 Marime text
Un accident rutier grav s-a produs luni, 15 iulie ,pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 160, sens spre Constanţa. Din primele informaţii, a rezultat o victimă, pieton, în urma accidentului, fiind inconştient, potrivit cadrelor medicale. La accident a fost trimis și elicopterul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 160, în Cernavodă, judeţul Constanţa, un pieton care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism pe direcţia către litoral. În urma impactului persoana în cauză a fost rănită, fiind inconştientă în prezent. Circulaţia rutieră este oprită total pe sensul de mers către Constanţa, în vederea aterizării unui elicopter SMURD, care va prelua şi transporta victima la spital.

UPDATE
Potrivit purtătorului de cuvânt SAJ, Claudia Tatarici, pietonul accidentat de autoturism a fost găsit de medici în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, persoana a fost declarată decedată. Bărbatul a traversat prin loc nepermis, fiind lovit de un autoturism. Mai mult, şoferul care l-a lovit pe pieton a fost preluat de către elicopterul SMURD, cu un tramatusim de membru superior, fiind transportat la unitatea spitalicească din judeţ.

Oficial de la IPJ Constanţa
La data de 15.07.2019, în  jurul orei 12.50, un barbat, de 40 de ani, a condus un autoturism pe A2, pe sensul București către Constanța, iar când a ajuns în zona km 160 a surprins și accidentat mortal pe un bărbat, de 70 de ani, domiciliat în Fetești, care a traversat neregulamentar partea carosabilă a autostrăzii. Conducătorul auto a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Sursă foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii