Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a anunţat moartea prim sms Accident rutier grav la Doraly Mall. Vezi cine este victima (galerie foto)

ro

14 Nov, 2012 03:39 12669 Marime text

accident.jpgSalvatorii de la ISU Constanţa au fost solicitaţi, acum câteva minute, să intervină pentru descarcerarea unei persoane, sub podul de la Doraly Mall. 

UPDATE:

Salvatorii de la SMURD Constanţa nu au mai putut face nimic pentru bărbatul, în vîrstă de 26 de ani, prins între fiarele maşinii. 

Potrivit martorilor autoturismul care circula cu viteză foarte mare şi în care se afla o singură persoană, a lovit un stâlp, pe care l-a rupt, maşina intrând efectiv după ţevile podului.

Poliţiştii de la Rutieră spun că nu există urme de frânare, putându-se crede că şoferul ar fi încercat să se sinucidă. 

UPDATE1:

Prietenii şi cunoscuţii spun că victima avea părinţii bolnavi, el avea datorii la jocurile de noroc şi pe deasupra nici relaţia cu prietena nu mergea prea bine.

Cu cîteva zile înainte tânărul trimisese mai multe sms-uri cunoştinţelor cărora le spunea voalat că este decis să îşi ia viaţa.  

UPDATE2: 

Victima se numeşte Alexandru Miu, avea 26 de ani locuia în Cartierul Poarta 6 şi circula cu un volkswagen golf viteza apreciată fiind de circa 130 kilometri pe oră.

UPDATE3:

La aceste momente (9.30) automobilul se află la află la faţa locului. De asemenea, familia prietenii dar şi necunoscuţii impresionaţi de tragedie au aprins lumânări în zonă. 

UPDATE4

La data de 13 noiembrie a.c., ora 23.00, în municipiul Constanţa, M. Alexandru, de 25 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Brizei dinspre Poarta 6 către Billa şi din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp, după care a ricoşat în parapetul podului rutier.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Sursa foto: RTV.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Melly 15 Nov, 2012 10:05 Dumnezeu sa-l ierte!
  • bobby 14 Nov, 2012 17:43 Condoleante familiei ! pacat era un baiat bun,, problemele aveau o rezolvare pana la urma. Dumnezeu Sa-l ierte ! Pt comm de mai devreme... un stalp se rupe si la 60 km la ora pt k e gol inauntru;)
  • ffs 14 Nov, 2012 13:52 din cauza neatentiei ?
  • hmm 14 Nov, 2012 10:41 La ce altceva sa ne impinga traiul asta constantean precar?...
  • cristian 14 Nov, 2012 07:53 la cum arata masina cred k avea o viteza mai mare dekt cea speculata.d-zeu sal odihneasca in pace si sai fie tarana usoara.
  • alex 14 Nov, 2012 01:19 cel mai grav accident pe care l-am vazut pana acum:| ...la cum arata masina se pare ca avea o viteza destul de mare ...nu e posibil un stalp sa fie rupt si sa mai ajunga si dupa tevile podului...infernal ce am vazut.. D-zeu sa-l ierte...din cate am inteles este doar o persoana