Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Suceava. O femeie a murit iar alta a fost rănită. Șoferul implicat, un preot. Incredibil ce a făcut suspectul după accident

ro

14 Nov, 2018 07:42 2437 Marime text
O femeie a murit iar alta a fost rănită, după ce au fost acroşate marţi seara de o maşină în timp ce se deplasau pe marginea drumului în localitatea Mitocu Dragomirnei, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată citat de Agerpres.ro

Din cercetări a rezultat că accidentul a fost produs un preot de la parohia ''Sf. Mucenic Gheorghe'' din localitate, a cărui maşină a fost găsită de poliţişti în curtea locuinţei sale, prezentând avarii ce ar fi putut fi produse în urma impactului cu victimele.

Potrivit IPJ Suceava, autorul a fost identificat la circa o oră după producerea accidentului, autorul părăsind locul faptei.

Din primele cercetări a rezultat că preotul, depistat cu o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce se deplasa pe DJ 208D dinspre Mitocu Dragomirnei spre Suceava, a acroşat cele două femei care circulau pe acelaşi sens de mers.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava, cele două femei fiind preluate de două ambulanţe SMURD, dar una dintre acestea, aflată în stare de inconştienţă, a fost declarată decedată.

A doua femeie a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru investigaţii suplimentare.

Autorul accidentului a fost şi el dus la spital pentru a i se recolta probe biologice şi stabilirea alcoolemiei în sânge.

Preotul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii