Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Suceava. O femeia a murit și o alta a fost rănită (galerie foto)

ro

24 Mar, 2019 16:00 1861 Marime text
Duminică dimineață, în jurul orei 09:00, pe DN2, pe raza comunei Pătrăuți a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei persoane.

Potrivit informațiilor, în accident au fost implicate 3 vehicule care circulau toate pe direcția Rădăuți-Suceava .

Din primele verificări efectuate s-a constatat că în depășirea unui vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava s-a angajat șoferul unui alt autoturism condus de un bărbat de 55 ani. In acel moment, fără să se asigure a încercat să efectueze o manevră de depășire și șoferul unui alt autoturism in varsta de 60 ani din județul Galați. Acesta a fost acrosat de autoturismul care depășea regulamentar și proiectat în șanțul din partea laterală a drumului. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 58 de ani, soția șoferului, care se face vinovat de producerea accidentului. De asemenea o altă femeie aflata in autoturismul proiectat în șanț a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate medicală.

Toti șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii