Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în centrul Constanţei. Sportiv de performanţă, implicat

ro

24 Nov, 2013 20:23 2741 Marime text
Salvatorii de la SMURD, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Constanţa, au fost alertaţi, prin telefonul 112, că a avut loc un accident rutier,  în municipiul Constanţa, la intersecţia dintre străzile Cuza Vodă şi Mihai Viteazu.
Potrivt primelor informaţii este posibil ca o persoană să fie încarcerată.

Conform poliţiei rutiere, prin acelaşi telefon de urgenţă, în intersecţia amintită a fost anunţat un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

UPDATE 1
Una dintre maşini (un taxi) s-a răsturnat. Şoferul şi pasagerul din taxi sunt grav răniţi.

UPDATE 2
Conform poliţiştilor, Sebastian Costel Agrigoroşoaiei, de 20 ani, sportiv al Secţiei de lupte greco-romane din Liceul cu program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a condus  un autoturism pe str.  Cuza Vodă şi ajungând la intersecţia cu str. Mihai Viteazu nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus  regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat, de 75 ani. În urma impactrului cel de-al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotutrism condus de o femeie, de 26 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii