Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cumplit pe trecere de pietoni de la Suceava O mamă și bebelușul ei, spulberați de un șofer, ce conducea o mașină înmatriculată în Constanța. Femeia a murit

ro

14 Nov, 2018 17:13 5573 Marime text
 O femeie şi copilul ei de aproape 2 ani au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de lângă Tribunalul Suceava, de o maşină condusă de un tânăr şofer grăbit care nu le-a acordat prioritate, scrie m.monitorulsv.ro

Accidentul s-a petrecut miercuri la prânz, martorii spunând că în urma impactului puternic femeia a fost proiectată prin aer câteva zeci de metri. Aceasta a suferit leziuni foarte grave, fiind găsită de echipajul ambulanţei în stare de inconştienţă. Ulterior, femeia în vârstă de 40 de ani a decedat la spital în urma leziunilor suferite în accident.

Copilul, aflat în cărucior, a fost proiectat şi el câţiva metri pe trotuarul din dreapta, fiind găsit şi predat echipajului de pe ambulanţă de martorii aflaţi la faţa locului. Acesta este în prezent în grija medicilor, fiind în stare de comă. Femeia accidentată mortal se numeşte Irina Airinei, era căpitan la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi se afla în concediu de creştere a copilului.

Maşina, despre care martorii spun că avea viteză foarte mare, era condusă de un tânăr de 26 de ani. Acesta a declarat că femeia şi copilul i-au apărut brusc în faţă şi nu i-a mai putut evita.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii