Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Tomis 3. Patru maşini avariate, o persoană rănită uşor şi un copil dus la spital (galerie foto + video)

ro

15 Apr, 2016 21:20 5247 Marime text
 
Şoferul unui Matiz a produs, în această seară, un accident în care au fost implicate nu mai puţin de patru autoturisme. Tânărul de 23 de ani se deplasa dinspre City Mall, pe strada Soveja, şi în zona Pieţei Tomis 3 s-a hotărât brusc să întoarcă. Trecem peste faptul că manevra era interzisă din cauza liniei duble continue, însă el nici nu s-a asigurat, din ce spun martorii.

În urma manevrei, Matizul a acroşat un Logan pe care l-a aruncat în alte două autoturisme parcate, un Renault Clio și un BMW. În Logan se afla o femeie cu un copil. Micuţul s-a speriat rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa l-au transportat la spital.

În accident a mai fost implicată şi o femeie care se afla între maşinile parcate ce au fost lovite. Și ea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Toţi martorii de la faţa locului arată cu degetul spre şoferul Matizului. Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili care sunt cauzele exacte ale producerii acestui accident.  

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii