Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav. Fiul fostului ministru Silaghi a intrat cu bolidul în copac. Avea permis de o săptămână

ro

29 Nov, 2015 06:14 3107 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această noapte în Satu Mare. Fiul fostului ministru, Ovidiu Silaghi, în prezent deputat ALDE, a provocat un grav accident de circulație.

Sever Silaghi, iubita acestuia, Larisa Călin, și doi prieteni au fost la un pas de o tragedie. Cei patru au fost răniți în urma accidentului și doar norocul i-a ajutat să scape cu viață.
Aflat la volanul unui BMW-ul X6, al soției lui Ovidiu Silaghi, tânărul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.
Fiul fostului ministru, care avea permis doar de o săptămână, a declarat polițiștilor că s-a panicat atunci când un iepure i-a apărut în fața mașinii.
Conform unor surse din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, Sever Silaghi are umărul dislocat, iar iubita tânărului are un picior în gips. Ceilalți doi pasageri au mai multe politraumatisme.
sursa text: voceatransilvaniei.ro
UPDATE:
“La volanul maşinii NU se afla fiul meu, Sever Silaghi. Totodată, mașina în care se afla Sever împreună cu ceilalți 3 prieteni NU este a soției mele, Ariana. Toți cei 4 pasageri sunt în afara pericolului, ei suferind leziuni uşoare. Mulțumesc lui Dumnezeu că toți cei 4 pasageri sunt bine, unul dintre ei deja fiind acasa!”, a scris Ovidiu Silaghi pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii