Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă în Şantierul Naval Mangalia - 2 Mai! Un muncitor a ajuns la spital

ro

25 Jul, 2018 14:01 5088 Marime text

Un accident de muncă s-a produs la data de 19 iulie în Şantierul Naval Mangalia - 2 Mai. Un muncitor, în vârstă de 41 de ani, angajat ca vopsitor, a ajuns la spital în timpul programului de muncă, după ce s-a lovit la mână. Totul s-a produs în timpul programului de lucru, la ora 10:20.

În timpul executării lucrărilor de curăţare a tancului 6 babord, lucrătorul s-a accidentat la mâna dreaptă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC DMHI SA în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiză dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii