Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se va desfăşura protestul Sindicatul Liber „Navalistul“ merge la Ministerul Economiei şi la Guvern să-şi strige nemulţumirea

ro

19 Mar, 2018 00:00 2500 Marime text
Pe data de 22 martie, membrii Sindicatului Liber „Navalistul“ vor merge la Ministerul Economiei şi la Guvern pentru a atrage atenţia celor din conducerea ţării asupra faptului că întârzierea luării unei decizii cu privire la viitorul şantierului îngreunează situaţia acestuia şi a salariaţilor cu fiecare zi ce trece.
 
În cursul zilei de astăzi, Sindicatul Liber „Navalistul“ va solicita autorizarea protestului la Primăria Municipiului Bucureşti şi la Ministerul de Interne (Jandarmerie).
 
Iată ce a transmis Consiliul Director al Sindicatului Liber „Navalistul“: „Protestul se desfăşoară între orele 12.30 şi 14.30, la Bucureşti. Recomandam tuturor participanţilor să poarte echipamentul de lucru (bluză de salopetă / geacă). În fiecare autobuz vor fi prezenţi doi lideri de sindicat care vor face prezenţa şi la dus, şi la întoarcere. Liderii de sindicat vor coordona grupul de participanţi. Protestul se va desfăşura în condiţii paşnice. Persoanele care vor încălca dispoziţiile legale vor fi sancţionate contravenţional de reprezentanţii Jandarmeriei. Mai mult, participanţii la protest vor primi din partea sindicatului steaguri, fluiere, pancarte, care vor fi returnate liderilor de sindicat la finalul protestului. Pentru salariaţii DMHI şi DMHRM care vor participa la protest în data de 22.03.2018, există două opţiuni: cerere de concediu de odihnă sau concediu fără plată (învoire)“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii