Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Primarul din Ghindărești, implicat într-un grav accident rutier la Gara Constanța. Iată declarația edilului! (galerie foto + video)

ro

05 Aug, 2016 09:49 15056 Marime text
În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a produs în zona Gară Constanța la intersecția Bulevardului  1 Mai cu strada Prelungirea Traian. Două mașini sunt implicate.
 
La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. În urma accidentului au fost rănite două persoane, un bărbat de 40 de ani (şoferul mașinii care a provocat accidentul) şi o femeie de 44 de ani (pasagerul din dreapta faţă din cealaltă maşină). Bărbatul s-a ales cu traumatism toracic, iar femeia a suferit un traumatism cranian şi toracic. Ambele victime au fost transportate la spital.

UPDATE 3, ora 10:42 

Unul dintre șoferii implicați în accident este primarul comunei Ghindărești, Vasile Simion. El se afla la volanul autoturismului Skoda Octavia, lovit în plin de conducătorul autoturismului cu numere de Bulgaria. 

„Veneam dinspre ICIL și voiam să virez stânga, aveam verde, am semnalizat și a intrat în mine. Dânsul venea din față (din partea stângă – n.red), dinspre Far“, a declarat Vasile Simion, primarul din Ghindărești, pentru ZIUA de Constanța. 



UPDATE 2, ora 9.57

Din câte se pare, șoferii celor două mașini implicate în accident nu ar fi consumat băuturi alcoolice.


UPDATE 1, ora 9.52

Din câte se pare, una dintre mașini a fugit de radar și a provocat accidentul rutier. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gimini 05 Aug, 2016 12:27 Nu cred că ieșea mai ieftin, pentru că sigur n-avea nici permis iar de acte în regulă ale mașinilor, nici vorbă. Să le „mulțumim” autorităților care nu vor să rezolve această problemă a mașinilor cu numere de Bulgaria.
  • abcd 05 Aug, 2016 10:26 Cred ca iesea mai ieftin daca oprea la control , am sarit din scaun la ce bubuitura a fost :)