Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Reținut pentru ucidere din culpă

ro

29 Aug, 2023 10:41 523 Marime text
Nr. 7602/309 din 29 august 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
REȚINUT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ ȘI PĂRĂSIREA LOCULUI PRODUCERII ACCIDENTULUI
 
La data de 28 august a.c., ora 04.07, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la podul de pe D.J. 503, lângă Gara Stănești, a avut loc un accident rutier.
 
Din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 28 august a.c., ora 03.20, conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe D.J.503, din direcția Gara Chiriacu către localitatea Bălanu, în dreptul unui pod care traversează canalul Giurgiu – Răsmirești, nu ar fi respectat semnalizarea temporară instituită ca urmare a lucrărilor efectuate pe carosabil, accidentând mortal un bărbat, de 38 de ani, cetățean indian.     
 
Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, ulterior acesta fiind depistat de către polițiștii giurgiuveni, în localitatea Roșiori de Vede, județul Teleorman.
 
Tânărul, de 19 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost testat atât cu aparatul drager, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind 0.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
     
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, conducătorul autoturismului a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii