Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost reţinut hackerul care a spart conturile mai multor vedete

ro

19 Aug, 2011 15:23 1258 Marime text

Conform www.ziare.com, hacker-ul Micul Fum, care a spart conturile de Facebook ale unor vedete, a fost prins de procurorii de la Crima Organizată. Lazăr Marcel Lehel, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut pentru săvârşirea infractiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei, se arată într-un comunicat al DIICOT. În octombrie 2010 - iulie 2011, acesta a spart adresele de e-mail ale vedetelor PRO TV, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele şi mesajele private, atât de pe adresele personale, cât şi din inboxul de pe reţeaua de socializare.

Acesta a avut acces la corespondenţa privată stocată în cadrul conturilor părţilor vătămate, printre care s-au aflat vedete ca Roxana Cihulescu, Corina Caragea şi Dragos Mostenescu.

Hackerul este acuzat că a postat pe conturile personale - "Micul Fum" şi "Thevem Theven" - informaţii şi date confidenţiale, respectiv fotografii, mesaje electronice şi alte discuţii private purtate de către părţile vătămate pe conturile de socializare şi aplicaţiile de chat.

http://www.ziare.com/stiri/arestare/hacker-ul-micul-fum-a-fost-prins-1115012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii