Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A fost lansată „Petiţia împotriva insectelor din parcuri”

ro

26 Jun, 2016 13:02 6453 Marime text
Aseară vă anunţam că parcurile din Constanța sunt pline de țânțari. Părinții copiilor sunt disperați din cauza ţânţarilor care lasă urme groaznice pe piele. Nici adulții nu scapă prea ușor de aceste înțepături.
 
În acest sens, în mediul online, a fost publicată „Petiţia împotriva insectelor din parcuri”. Iată textul petiţiei: „M-am săturat să nu pot ieşi cu copilul afară în parc, fără soluţie împotriva ţântariilor! Copilul meu este desfigurat la faţă, pe mâini şi pe picioare, din cauza numărului mare de ţânţari şi de insecte. Vreau să facă primăria ceva în legătură cu această problemă! Trebuie să ne unim pentru sănătatea copiilor noştri!'' se arată în petiţie.
 
Până la această oră, petiţia a adunat peste 70 de semnături. Iată câteva dintre mesajele postate de constateni:
  • „Parcul de la Casa de Cultură este plin de ţânţari. Suntem plini de ciupituri pe tot corpul, nu se mai poate sta afara”
  • „Şi în cartiere nu numai în parcuri”
  • „În parcul de la Gară sunt perdele-perdele de insecte.. ţânţarii au devenit imuni la Autan, dau copilul din cap până în picioare cu spray din ăla şi acasă e ciupit tot... Este o nesimţire din partea autorităţilor să nu facă nimic pentru a ajuta nişte copii să aibă câteva ore liniştite în parc!!!”.
Petiţia poate fi semnată aici.

UPDATE 1, ora 15.55
 
Florentina Mareş este cea care a iniţiat petiţia la care facem referire. „Mâine îi voi da e-mail primarului, împreună cu semnăturile strânse”, ne-a spus Florentina. De asemenea, ne-a zis că sunt mii de părinţi disperaţi, iar aseară a ajuns cu prietena ei la spital din cauza unei muşcături.
 
Florentina atrage atenţia şi spune că încă sunt persoane care nu înţeleg că trebuie semnată petiţia şi că nu are importanţă like-ul dat la un articol ce conţine informaţii despre aceasta.

Citeşte şi Părinții copiilor sunt disperați! Țânțarii terorizează constănțenii (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Flori 26 Jun, 2016 15:21 Va multumesc pentru articol, poate reusim sa schimbam ceva in privinta numarului mare de insecte din orasul Constanta