Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna anunță când va avea loc prima etapă de dezinsecție

ro

24 Jun, 2022 00:00 1202 Marime text
  • Substanța folosită este K-Othrine EC 84 și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației
 
Primăria Cumpăna și Consiliul Local Cumpăna anunță că, în curând, va începe acțiunea de dezinsecție în localitatea, dacă vremea va fi una favorabilă.
 
„În perioada următoare, în funcție de condițiile meteo, Primăria și Consiliul Local Cumpăna vor realiza prima etapă de dezinsecție, pentru combaterea căpușelor, țânțarilor, muștelor, puricilor, dar și a altor insecte dăunătoare, acționându-se cu 5 generatoare ULV de mare capacitate.
 
Substanța folosită este K-Othrine EC 84 și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății. K-Othrine EC 84 este caracterizat de un efect rapid, instant și letal, cu o activitate biocidă de lungă durată”, a anunțat Primăria Cumpăna.
 
Menționăm faptul că acțiunea trebuia să aibă loc în perioada 25 - 26 iunie, dar din cauza condițiilor meteo a fost amânată.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Mariana Gâju, prezentă la o conferință națională la Vaslui. Ce subiecte au fost abordate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii