Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

41 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă din cadrul examenului de definitivare

ro

04 Aug, 2016 15:35 1574 Marime text
Astăzi, la Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, la care au avut dreptul să participe 264 de candidați. 41 au absentat, iar dintre cei 223 de candidați prezenți, 35 s-au retras.
 
În conformitate cu Metodologia  de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivare în învăţământ, Candidatul care se retrage din proprie iniţiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declaraţii, predă lucrarea şi foaia cu subiecte şi părăseşte sala după cel puţin o oră. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale.
 
Rezultatele se vor afișa pe 11 august, la centrul de examen și pe site-ul http://definitivat.edu.ro/2016/, iar înregistrarea contestaţiilor şi transmiterea acestora la centrele de evaluare se realizează în zilele de  11 și 12 august. În perioada 12-17 august, vor fi soluţionate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 18 august.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii