Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:07 07 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

300 de copii prezenţi la Sala Sporturilor, la evenimentul „Uniţi prin sport“

ro

13 Apr, 2016 23:21 1308 Marime text
 
Aflat la prima ediție, evenimentul „Uniți prin sport“, o campanie de promovare a sportului în rândul copiilor, a strâns astăzi în tribunele Sălii Sporturilor din Constanța aproximativ 300 de copii.
 
Organizată de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu DJST Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Baschet, ISJ Constanţa, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, Club Sportiv Universitar Neptun Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Handbal, Baschet Club Athletic Constanţa şi CSS 1 Constanţa, acțiunea își propune să atragă atenția asupra problemei obezității la copii.
 
Pe langă echipele de handbal și baschet din Constanța, la eveniment au participat și Elena Frîncu, Dumitru Muși, Virgil Băiceanu, Vasile Pașca și Ionuţ Rudi Stănescu. Au fost create două echipe mixte din jucători reprezentativi de la HC Dobrogea Sud Constanța, CSU Neptun, BC Athletic și CSS1, care au jucat o repriză demonstrative de baschet și una de handbal. Deși nu s-a ținut scorul, sportul și tinerii copii „au ieșit câștigători“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii