Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie. Peste 80% dintre participanții la sondaj au răspuns că vor petrece sărbătorile acasă, în familie sau alături de prieteni

ro

25 Dec, 2021 00:00 2023 Marime text
⦁ Anul acesta, autoritățile au decis că de sărbători, se pot organiza petreceri în localuri, în noaptea dintre ani, iar cetățenii se pot deplasa fără a avea vreo restricție în acest sens
⦁ În acest context, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Unde vă petreceți sărbătorile de iarnă”?  
⦁ 87% dintre participanții la sondaj au răspuns că vor petrece acasă/în familie sau la prieteni, 4% în stațiunile montane, 5% vor pleca peste hotare iar alți 4% nu s-au decis încă unde vom petrece sărbătorile de iarnă



Anul acesta, autoritățile au decis că de sărbători, se pot organiza petreceri în localuri, în noaptea dintre ani, iar cetățenii se pot deplasa fără a avea vreo restricție în acest sens.

Întrucât sărbătorile se apropie, majoritatea dintre noi deja au decis unde anume să le petreaca: acasă, cu familia, la prieteni, la un restaurant, la munte sau în străinătate.

În acest context, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Unde vă petreceți sărbătorile de iarnă”?  

87% dintre participanții la sondaj au răspuns că vor petrece acasă/în familie sau la prieteni, 4% în stațiunile montane, 5% vor pleca peste hotare iar alți 4% nu s-au decis încă unde vom petrece sărbătorile de iarnă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sondaje de opinie. Unde vă petreceți sărbătorile de iarnă?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii