Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie. Unde vă petreceți sărbătorile de iarnă?

ro

20 Dec, 2021 00:00 2162 Marime text
  • Anul acesta, autoritățile au decis că de sărbători, se pot organiza petreceri în localuri, în noaptea dintre ani, iar cetățenii se pot deplasa fără a avea vreo restricție în acest sens
  • Întrucât sărbătorile se apropie, majoritatea dintre noi deja au decis unde anume să le petreaca: acasă, cu familia, la prieteni, la un restaurant, la munte sau în străinătate
  • În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea: „Unde vă petreceți sărbătorile de iarnă”?
 

 
Comparativ cu anul trecut, când România se afla sub o serie de restricții – localurile erau închise, iar cetățenii nu se puteau deplasa pe timpul nopții – în acest an s-a dat „liber” la distracție.
 
Se pot organiza petreceri în localuri, în noaptea dintre ani, iar cetățenii se pot deplasa fără a avea vreo restricție în acest sens.
 
Întrucât sărbătorile se apropie, majoritatea dintre noi deja au decis unde anume să le petreaca: acasă, cu familia, la prieteni, la un restaurant, la munte sau în străinătate.
 

 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii